Search found 8 matches

by Matt
Mon Jun 10, 2019 9:59 am
Forum: English Forum
Topic: On-line images not appearing
Replies: 6
Views: 189

Re: On-line images not appearing

:D :D :D Have just checked today and all seems to be working again. Thanks for your attention and response.

Regards

Matt
by Matt
Sat Jun 01, 2019 6:59 pm
Forum: English Forum
Topic: Application errors causing major failures
Replies: 1
Views: 94

Re: Application errors causing major failures

Have been unable to recreate this problem so consider it closed..

Although in my experience, the minute I consign something to the 'closed' issue box, then I'll be hit like a tsunami.

So in the words of Big Arnold "I'll be back" :D :D
by Matt
Thu May 30, 2019 6:49 pm
Forum: English Forum
Topic: Text box set up - spurious grey box
Replies: 3
Views: 142

Re: Text box set up - spurious grey box

Oskar007,

Thanks for the prompt reply.

Do you have any approximate timescale for the next/fix update?

Regards

Matt
by Matt
Thu May 30, 2019 6:46 pm
Forum: English Forum
Topic: On-line images not appearing
Replies: 6
Views: 189

Re: On-line images not appearing

Oskar007 and ICR

Thanks for the replies.

I look forward to a solution.

Regards

Matt
by Matt
Wed May 29, 2019 10:07 am
Forum: English Forum
Topic: Text box set up - spurious grey box
Replies: 3
Views: 142

Text box set up - spurious grey box

Hi, On setting up a text box in Webanimator 3 plus, (3.0.02), I then double left click the word 'Text' in the top left hand corner of the Text Box. This obviously highlights the selection. On then right clicking the highlighted word to paste etc to replace the contents, a spurious grey box appears.....
by Matt
Mon May 27, 2019 11:14 pm
Forum: English Forum
Topic: Application errors causing major failures
Replies: 1
Views: 94

Application errors causing major failures

Currently experiencing regular application errors, usually when using templates....but not exclusively.

Program is becoming unusable.

Please advise.... Error details attached.

Regards

Matt
by Matt
Mon May 27, 2019 10:30 pm
Forum: English Forum
Topic: On-line images not appearing
Replies: 6
Views: 189

On-line images not appearing

Hi, I have a fully up to date Webanimator plus and to date I have used my own images in animations. However today I decided to check the on-line library. When I clicked on the browse on-line option, a substantially blank window opened with the options of inserting a search term and choosing either p...
by Matt
Fri Nov 16, 2018 11:02 am
Forum: English Forum
Topic: Install on more than one computer
Replies: 3
Views: 755

Install on more than one computer

I recently activated Webanimator plus 3 on my main desktop. However as I travel a lot I also have a laptop which I use daily while away from base. I previously used Webanimatorgo on both machines with the same licence key. (I also use Website x5 on both machines with one licence key). Can I do this ...